Ben jij dit? 

Jij bent een vrouwelijke ondernemer en hebt tussen de 0-5 jaar jouw bedrijf. Je wilt graag de levens van jouw klanten positief beïnvloeden met het mooie werk wat je doet. Je voelt ook echt de passie voor je werk en je weet hoe de levens van jouw klanten veranderd worden wanneer ze met jou gewerkt hebben.

Je zit veel online en je zou hier ook zichtbaarder willen zijn. Je volgt veel online en je merkt hoeveel er hier op je af komt. Dat voelt niet altijd even fijn. 

Je ziet wat je allemaal ‘moet’ doen om succesvol te zijn, maar je hebt geen idee hoe je dit allemaal aan moet pakken.  Waar moet je in hemelsnaam beginnen?  Hoe pak je het precies aan en wat is de eerste stap?  Je hebt misschien al wat geprobeerd, maar je merkt dat dit niet echt werkt.  Je wilt zichtbaarder zijn, je wilt meer klanten helpen en aantrekken.

En je wilt meer verdienen zodat je lekker kunt leven.

Je voelt je aangetrokken tot spiritualiteit. Mediteren, visualiseren en de wet van de aantrekkingskracht zijn dingen waar je je mee bezig houdt of meer over wilt leren. Je staat open voor persoonlijke ontwikkeling omdat je weet dat je met het ontwikkelen van jezelf, ook je bedrijf laat groeien.

Eigenlijk weet je het wel, je hebt hulp nodig met ondernemen. 

Want ook al ben jij heel goed in je vak, dat maakt je nog geen ondernemer. En dat het niet helemaal lukt, dat frustreert je best wel. Je wilt graag weten welke stappen je moet ondernemen en in welke volgorde je dat doet. Je hebt iemand nodig. Iemand die je verteld waar je begint, hoe je het aanpakt en hoe dit bij jou past.  Iemand die met je mee kijkt en je helpt om jouw bedrijf goed op te zetten zodat het stroomt.

Meer klanten, meer inkomsten, zichtbaar zijn en ‘gewoon’ een goedlopend bedrijf hebben.

Je wilt veel mensen helpen met wat je doet en je wilt zelf ook een leuk leven hebben. Een leuk leven waar je precies de dingen in doet die je wilt doen. Je bent bereid hierin te investeren omdat je weet dat voor niets alleen de zon op gaat. 

Wil je weten hoe ik jou kan helpen?

Neem gerust een kijkje bij wat ik voor jou kan betekenen!


Liefs Myra

arrow_drop_up arrow_drop_down