Ga jij dit jaar jouw missie waarmaken?
6 januari 2020 

Ga jij dit jaar jouw missie waarmaken?

homepage5Misschien ken jij het gevoel ook wel? Het gevoel dat je door een pijn heen gaat. Maar je gaat die pijn aan. Je ontwikkelt methodes, manier of doet dingen waardoor je gelukkiger als ooit tevoren bent. En dan weet je het. Dan voel je het zo diep van binnen; je missie! Dit wat jij zelf hebt ervaren, dat wil je andere ook leren. Jij hebt je leven veranderd en zo wil jij ook de levens van anderen veranderen.

2012… Ik zat op de bank. Alleen. Met een hele dikke buik. Die buik was zo dik dat ik bijna niet meer alleen op kon staan, maar ik moest wel, want ik stond er alleen voor. Ik was zwanger en ik kreeg geen steun van mijn toenmalige partner. En omdat ik nog zoveel van hem hield en zo hoopte dat hij van gedachtes zou veranderen, voelde ik me zo ontzettend eenzaam. Ik was ook waanzinnig gelukkig met het kindje in mijn buik, maar eerlijk is eerlijk, ik had het liever samen gedaan. Dus brak er een eenzame periode aan. Een periode die sterker werd toen ik mijn kindje kreeg en meer en meer bleek dat mijn ‘partner’ geen vaderrol op zich wilde nemen. Ik ging op zoek naar moeders zoals ik, maar die kon ik nergens vinden. Kun je het voorstellen? Een half miljoen alleenstaande moeders in Nederland en er was online niets voor te vinden.

Toen ontstond mijn missie drang! Mijn gevoel van iets willen veranderen in de wereld, iets willen veranderen in heel veel levens.

View More: http://lottemanou.pass.us/myraiIk was vastberaden, ik wilde niet dat er ooit nog een moeder zich zo alleen zou voelen als dat ik mij had gevoeld. En ik ging ervoor zorgen, ik ging een online platform voor deze groep opzetten, waardoor zij elkaar altijd zouden kunnen vinden. Mijn missie; ik wil de levens van minimaal 100.000 alleenstaande moeders positief beïnvloeden! En zo geschiedde! Ik startte met een Facebook groep die in mum van tijd groeide naar meer dan 15.000 volgers. Ik werd gespot door de media en genomineerd voor verschillende awards. Ik richtte een eigen online Community die meer dan 1.000 leden heeft.

Maar dat zijn alleen maar cijfers, het ging erom dat ik duizenden levens veranderden, duizenden levens positief beïnvloedde. Precies zoals mijn missie! 

ideeen omzetten naar actiesIk help al een tijdje ondernemers met het opbouwen van een succesvolle Community, maar vorige week kwam heel duidelijk naar boven wat nou echt mijn missie hierin is. Wat ik hierin nou echt te doen heb. Ik help ondernemers hun missie te realiseren. Die geweldige ‘nieuwetijds ondernemers’ die zo sterk voelen dat ze hier zijn met en reden. Die ondernemers die ook echt zoals ik levens willen veranderen en zo de wereld ook een betere plek willen maken. En 2017 voelt hier zo de tijd voor. Het is echt de tijd voor zoveel mensen om op te gaan staan, om hun missie te gaan leven en op die duizenden levens te gaan veranderen!

En hoe kun jij beter jouw missie waar maken met een sterke Community om je heen? Een Community waar de mensen inzitten die zo graag door jou geholpen willen worden en wiens leven JIJ kunt veranderen. Je weet misschien niet hoe, maar daar wil je graag mee geholpen worden. Aanstaande donderdag om 10.00 uur help ik jou op weg tijdens een gratis Masterclass over Community building. Hopelijk tot dan!

building-programma-logo

Over de schrijver
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down