Over de Ondernemers Academy Nederland

Ondernemers online leren ondernemen, vanuit je hart 

Het is mijn missie om ondernemers te leren winstgevend te ondernemen vanuit hun hart

Het is mijn missie om ondernemers te leren winstgevend te ondernemen vanuit hun hart

Ik zie mezelf nog zitten. Thuis op de bank. Mijn handen op mijn dikke buik waar mijn dochtertje in aan het groeien was. Ik voel de blijdschap en de kriebels in mijn buik omdat ik haar voelde schoppen. Ik voel ook nog de tranen die over mijn wangen rolden, omdat ik het alleen zou moeten gaan doen. De pijn die ik voelde, zijn reden geweest dat ik mijn eerste bedrijf  “Happy Single Moms” opzette. Ik was waanzinnig gelukkig met mijn dochter, maar wat was het soms ook een uitdaging en deed het veel verdriet om haar alleen op te voeden.

Ondanks vele tegenslagen, ging ik ervoor. Het verdriet wat ik had om de vader van mijn kind, de woede die ik voelde omdat mijn werkgever mijn contract tijdens mijn zwangerschap verlof ontbond, de frustratie omdat mijn familie aan de andere kant van het land woonde en de onmacht omdat ik het financieel helemaal alleen moest doen, zette ik om in motivatie, kracht en een hele sterke missie.


Happy Single Moms

Mijn missie met Happy Single Moms was om het leven van alleenstaande moeders positief te beïnvloeden en dat deed ik via een blog- en ontmmoetingssite. Binnen een mum van tijd werd het de grootste online community voor alleenstaande moeders in Nederland. Tienduizenden moeders bezochten iedere maand de website en op Facebook volgden ruim 16.000 moeders Happy Single Moms.

En het allerbelangrijkste, ik hielp hiermee tienzuizenden alleenstaande moeders. Het raakt me nog steeds als ik denk aan de honderden lieve en emotionele reacties die ik heb gekregen van moeders, omdat ik Happy Single Moms heb opgericht. 

The title for your content

In de tussentijd, kreeg ik steeds meer vragen hoe ik in zo’n korte tijd online zo zichtbaar was geworden, zo vaak in de media terecht was gekomen en hoe ik zo’n grote actieve Community op kon zetten. Daarom besloot ik in 2016 mijn tweede bedrijf in Life & Business Coaching op te zetten.

Hoe langer ik dit deed, hoe meer ik mijn missie hierin ging voelen. De online wereld vond ik vaak heel hard. Het gaat heel vaak om ‘moeten’. Zo heb ik het een tijd lang ook gedaan en hier was ik ook zeker succesvol in. Alle marketing stappen ondernemen en ‘hard’ ondernemen. Totdat ik mijn hart niet meer voelde. Ik was aan het ondernemen vanuit mijn mannelijke energie en ik voelde de diepe passie helemaal niet meer. Dit is niet wie ik ben dacht ik en zo wil ik het mijn klanten ook niet leren. Ik wil ondernemers leren ondernemen en ik wil ze leren hoe ze dit doen op een manier waar ze altijd dicht bij zichzelf blijven staan.

Ik merkte dat heel veel ondernemers geweldig zijn in wat ze doen, maar vastlopen omdat ze helemaal niet weten hoe ze moeten ondernemen

Hierdoor komt er niet genoeg geld binnen en wordt ondernemen meer een struggle dan dat het heel leuk is. Dat kan anders en daarom leer ik jou als (beginnende) ondernemer winstgevend ondernemen. Ondernemen vanuit je hart. Zodat jij altijd de passie, de bezieling en de liefde blijft voelen voor het werk wat je doet.Mijn expertises

Ondernemen vanuit je hart

Korte omschrijving van je product of dienst.

Business Building

Korte omschrijving van je product of dienst.

Community Building

Korte omschrijving van je product of dienst.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Testimonial Quote or Title
You have room for some more content over here, it's a great place for some lines of text.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Testimonial Quote or Title
You have room for some more content over here, it's a great place for some lines of text.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Testimonial Quote or Title
You have room for some more content over here, it's a great place for some lines of text.
Ms. Nameless
Add Your Stars

This area contains enough space for a bunch of text

Wil je weten waar ik mijn kennis en ervaring vandaan heb….?

2017 – heden: Ik volg de opleiding “multidisciplinair therapeut & coach” bij Katelijne Vermeulen.

2017: Ik bouwde mijn tweede Community voor ondernemers die vanuit hun hart willen ondernemen “leven & ondernemen vanuit je hart” die ruim 2.100 community leden heeft.

2017: Ik introduceerde mijn eerste online trainingen: “Community Building”, “Zichtbaar zijn vanuit je hart”, “Je doelgroep & je missie”, “Media aandacht” en “Een onderneming vanuit je hart”.

2017 – heden : Naast het coachen en trainen van ondernemers, adviseer ik bedrijven & stichtingen in hun communicatie, online marketing en social media.

2016 – heden: De start van mijn tweede bedrijf “Myra.nl” waar ik ondernemers train & coach in winstgevend ondernemen vanuit hun hart.

2015 – heden: Ik bouwde de eerste en grootste online Community voor alleenstaande moeders op.

Maandelijkse tienduizenden website bezoekers op www.happysinglemoms.nl en meer dan 16.500 volgers op Facebook. 

Voordat ik ondernemer werd…. werkte ik als Commercieel (Product) Manager waar ik altijd een team onder mij had die ik intensief coachte om het maximale uit hunzelf en het bedrijf waar ik voor werkte te halen. 

Some small content boxes

2017 – heden: Ik volg de opleiding “multidisciplinair therapeut & coach” bij Katelijne Vermeulen.

2017: Ik bouwde mijn tweede Community voor ondernemers die vanuit hun hart willen ondernemen “leven & ondernemen vanuit je hart” die ruim 2.100 community leden heeft.

2017: Ik introduceerde mijn eerste online trainingen: “Community Building”, “Zichtbaar zijn vanuit je hart”, “Je doelgroep & je missie”, “Media aandacht” en “Een onderneming vanuit je hart”.

2017 – heden : Naast het coachen en trainen van ondernemers, adviseer ik bedrijven & stichtingen in hun communicatie, online marketing en social media.

2016 – heden: De start van mijn tweede bedrijf “Myra.nl” waar ik ondernemers train & coach in winstgevend ondernemen vanuit hun hart.
arrow_drop_up arrow_drop_down